Ons huis in Ardouval, Normandië is te huur. Het is een heerlijke plek om met je gezin, familie met of zonder kinderen, kleinkinderen, vrienden/vriendinnen een tijdje door te brengen.

Je kunt hier de foto’s bekijken op onze website.

Het adres is 16 Rue des Pins, 76680 Ardouval, Normandie, La France

Ons huis heet ‘La Forge’ (De Smidse). Het is een z.g. longère (=lang huis), een typisch Normandisch vakwerkhuis, gebouwd in 1840. Het is 23 meter lang en 4 meter breed. Het ligt 100 meter van een rustige weg die door het bos loopt. Het Forêt d’Eawy is het grootste beukenbos van Europa.

Onze directe buren zijn schapen en paarden. Het huis ligt aan het eind van het dorp, vlakbij het bos. Er is ruim een halve hectare grond om het huis. De ligging is Z.O. Op het terras voor het huis kun je al snel in de zon ontbijten. Het grote grasveld is een heerlijke plek voor kinderen om te rennen en te spelen.

Het dorp heeft geen winkels. Er komt een paar keer in de week een bakker langs. Het dichtstbijzijnde dorp met winkels en supermarkt is 5 km bij ons vandaan (Les Grandes Ventes). Strand in Dieppe is 25 km, Rouen is 35 km.

Je kunt vanuit het huis wandelingen maken door het bos, over de velden, of fietstochten maken. Er zijn 2 fietsen beschikbaar. Een prachtig golfterrein ligt op 10 km afstand. Paarden zijn er te huur in Pommeréval, Er zijn mooie tuinen, kastelen en abdijen in de omgeving. Ook voor de kinderen zijn er genoeg uitstapjes mogelijk (geitenboerderij, doolhof, zwembad, prachtig dierenpark, speeltuin). En natuurlijk de prachtige Normandische kliffen aan de kust, bekend van Monet en de andere impressionisten.

Er zijn voor gasten drie slaapkamers:

Boven:
Gastenkamer 1: 1 tweepersoonsbed 140x200cm en 1 éénpersoonsbed 90x200cm.

Beneden:
Gastenkamer 2: 1 tweepersoonsbed 140×200 cm
Gastenkamer 3: 1 tweepersoonsbed 140x200cm (op de vide)

Dekbedden zijn aanwezig.

Eigen lakens, dekbedovertrekken, handdoeken en theedoeken meenemen.

Er is een wasmachine, een wasdroger en een afwasmachine.

Voor kleine kinderen is er een kinderstoel, kampeerbedje en een buggy.

In de woonkamer staat een grote kachel die op hout gestookt wordt. In de gastenkamers en de WC is elektrische verwarming.

Er is geen televisie en geen vaste internetverbinding. GSM /4G ontvangst is matig.

Afstand vanuit Haarlem: 525 km.  Vanuit Haarlem 5 uur rijden (in het weekend-zonder files), exclusief tussenstop.

 

Prijs: 60 euro per nacht voor 2-4 personen.

Als er meer personen zijn wordt per persoon per nacht 10 euro extra gevraagd.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

elly@smitskamp.net
+31 619409478

joost@smitskamp.net
+31 622495033